(Bij)baan als Stagehand!

Over ons

Nieuwsgierig voor welke artiesten en evenementen Crew Solutions heeft gewerkt en welke projecten er nog op de planning staan? Bekijk het hier.

En je hebt geen ervaring nodig, je leert het vak op de vloer. 

Over Crew Solutions

De wereld van concerten, shows en events is onze wereld. Zowel nationaal als internationaal biedt Crew Solutions een breed scala aan oplossingen voor de muziek-, theater- & evenementenindustrie en beurs- en standbouw. Onze zorgvuldig geselecteerde all round inzetbare crew bestaat uit gecertificeerde professionals in alle disciplines van het vak.

Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis heeft Crew Solutions gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevende speler en betrouwbare partner. Langdurige relaties, flexibiliteit, ad hoc reageren, oplossingsgerichtheid en een scherpe prijsstelling zijn onze speerpunten. Crew Solutions beschikt over een eigen wagenpark en onze medewerkers zijn in het bezit van representatieve, uniforme kleding en gekeurde valbeveiliging.

Crew Solutions beschikt over een op maat gemaakt, uiterst geavanceerd softwaresysteem, waarmee wij zowel onze klanten als onze crew een 24/7 planning bieden, in binnen- en buitenland. Ons ervaren backoffice team draagt zorg voor een correcte afhandeling van de dagelijks lopende zaken. Want wat er ook gebeurt… The show must go on!

Crew Solutions B.V.
Hoofdkantoor Breda
Adres: Goeseelsstraat 20, 4817 MV Breda, Nederland
Tel.: +31 (0) 76 52 07 407

Er is een algemeen verzamelpunt in Breda. Vanaf hier zorgen we voor vervoer naar de evenementenlocatie! Een rijbewijs is geen vereiste.

En je hebt geen ervaring nodig, je leert het vak op de vloer.