(Bij) Baan als Stagehand!

Crew Solutions is voortdurend op zoek naar jonge betrouwbare en gemotiveerde mensen. Mannen en vrouwen die hard werken niet schuwen, bereid zijn de fijne kneepjes van het (veelzijdige) vak te leren en aangetrokken worden door de wereld van de ‘Rock ‘n’ Roll’, theater, beurs en standbouw. Als jij op zoek bent naar dé flexibele (bij) baan, dan ben jij de Stagehand die wij zoeken!

  • Als Stagehand sta je letterlijk aan de basis van elk succesvol optreden.
  • Het gaat veelal om weekendwerk, maar ook doordeweeks kun je jezelf inplannen.
  • We werken op oproepbasis, uitgaande van jouw beschikbaarheid!
  • Via onze planningssysteem kan je zelf aangeven wanneer je wel en wanneer je niet wilt werken!
  • Bouwen en sjouwen is de meest kernachtige omschrijving van je werkzaamheden. Denk aan flightcases en podiumdelen van en naar de concertzaal brengen en ze op de juiste plaats neerzetten of in elkaar zetten.
  • Het is fysiek werk, dus uitermate geschikt voor aanpakkers.
  • Voorwaarde is wel dat je tenminste 18 jaar bent.

Ben jij iemand die houdt van afwisseling en werken in een leuk team en ben je flexibel inzetbaar? Dan is werken als Stagehand bij Crew Solutions iets voor jou! Als vaste flexibele baan, tijdelijk werk, als bijbaan naast je studie of als zomerbaan.

(Bij) Baan als Stagehand!

Als je hier het formulier invult dan nodigen wij je snel uit voor een gesprek, hoe easy! Daarna is je eerste werkdag als Stagehand zomaar heel dichtbij. Welke wereldartiest help jij aan een knallend optreden?


In de ochtendIn de middagIn de avond

(*) = een verplicht veld zodat we je natuurlijk kunnen bereiken.

Wil je meer informatie?

Dat is natuurlijk geen probleem! Neem via onderstaand telefoonnummer contact met ons op en vraag daarbij naar Jeroen Heeren. Hij kan je alles vertellen over de werkzaamheden, mogelijkheden, collega’s of wat je maar te vragen hebt!

Breda
Jeroen Heeren

076 – 520 74 07

Bereikbaar tijdens kantooruren.